FødevareWatch

Butikscenter leder efter supermarked

Et butikscenter i Odense, der ventes at løbe op i 1,7 mia. kr., udskyder åbningen, fordi det mangler en såkaldt ankerbutik. Coop og Dansk Supermarked er ikke interesserede.

Centergiganten Steen & Nordstrøm står også bag Bryggen i Vejle, der åbnede i 2008. | Foto: Anders Brohus/Polfoto/Arkiv

Butikscenteret Viva skulle ifølge planen være åbnet med plads til 100 butikker i Odense i starten af 2016, men åbningen er nu udskudt til 2018.

Steen & Nordstrøm, der står bag centeret, mangler fortsat at finde et supermarked, der vil leje sig ind i de 42.000 m2 store bygninger.

Det skriver Børsen.

”Vi tror på, at det lykkes, men der er nogle faktorer, der skal falde på plads. Vi skal have en ankerbutik, for den er fundamentet for at få udlejet til udsalgsvarebutikkerne, som løbende spørger os om, hvordan det går med Viva,” siger marketingsdirektør Claus Tüchsen til avisen.

Både Coop og Dansk Supermarked afviser over for Børsen, at de er interesserede i at åbne en butik i centeret, men Dagrofa afviser at tage stilling, da kæden fortsat er ved at planlægge, hvor de kommende Meny-butikker skal ligge.

Købmandsfond vil investere 1 mia i butikker

Rema 1000 åbnede for få butikker

Dagligvarekæmperne har et vildt år at tale om

Mere fra FødevareWatch

Royal Greenland vil sprede nettet mere ud globalt

Den grønlandske fiskekæmpe skal have flere og tykkere tråde ud til de store globale markeder. Efter et barskt 2020 med nedgang i omsætningen på knap en halv mia. kr. og underskud skal salgskanalerne være stærkere, lyder det fra topchef Mikael Thinghuus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier