FødevareWatch

Emballageproducent åbner dansk supermarked

Emballageproducenten DS Smith slår i næste uge dørene op til et konceptsupermarked, hvor kunderne kan se indpakningsløsninger i alle afskygninger.

Foto: Lars Krabbe

I et forsøg på at gøre det klarere for dagligvareproducenter, hvilke emballager, der virker i detailhandlen, og hvilke der ikke gør, åbner emballageproducenten DS Smith i næste uge et såkaldt Impact Centre i Taastrup.

Bygget op som et supermarked, har producenten fokus på, hvordan forskellige emballageløsninger tager sig ud, hvordan de virker i butiksmiljøet, samt hvor meget indflydelse emballagen desuden har på håndtering og logistik for detailhandlens medarbejdere, skriver DS Smith i en pressemeddelelse.

"Hvis ikke der er arbejdet grundigt med emballagens evner til at klare sig igennem hele forsyningskæden, ser man alt for ofte, at konsekvenserne er mistet salg og spildte ressourcer. Men i Impact Centre giver vi altså vores kunder adgang til den viden og inspiration inden for emballage, der ofte er afgørende for, om et produkt ”rykker” i butikkerne eller ej,” udtaler Mette Herrefoss, Impact Centre Manager i DS Smith.

Impact Centre i Taastrup slår dørene op ved en indvielse den 15. januar 2015, og bliver et fællesnordisk, kommercielt samlingspunkt for DS Smiths aktiviteter i Danmark, Sverige og Finland. Centret i Taastrup bliver det 5. af sin slags i Europa.

Mad må pakkes anderledes ind for at leve op til de globale forbrugere

DI: Giftstoffer i emballage overrasker danske virksomheder

Tyskere vil åbne emballagefrit supermarked

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier