FødevareWatch

”Det er synd for jyderne, at de ikke får del i Irma”

Adm. direktør i Coop, Peter Høgsted, er på sigt åben for et jysk comeback til Irma. Der foreligger dog ingen konkrete planer om butiksåbninger.

Foto: Sofia Busk/Polfoto/Arkiv

Irma kan være på vej mod et comeback i Jylland, hvor kæden tidligere har forsøgt sig uden held.

Peter Høgsted, topchef i Coop, siger til Dansk Handelsblad, at man har lært af fortidens fejl og derfor overvejer endnu et fremstød i det jyske.

”Jeg håber, at vi får mod til at prøve Irma i Jylland igen. Det er synd for jyderne, at de ikke får del i Irma, så der vil jeg gerne over igen,” siger han til mediet.

Jeg håber, at vi får mod til at prøve Irma i Jylland igen"

Peter Høgsted, adm. direktør, Coop
Irma har tidligere forsøgt at indtage det jyske marked, men måtte opgive for tre år siden, hvor kæden lukkede sine butikker i Odense og Aarhus, mens man drejede nøglen om i Aalborg lidt tidligere.

Ifølge Peter Høgsted var fejlen dengang, at man ikke satsede tilstrækkeligt stort.

”Det, som vi måske har gjort forkert med Irma i Jylland, var at bygge fire butikker i forskellige byer. Man får ikke gennemslagskraft med fire butikker. Skal vi til Jylland med Irma igen, skal vi komme med 10-20 butikker på en gang,” siger han.

Det bliver dog ikke inden for de nærmeste år, at jyderne atter kan handle i Irma. Coop har afsluttet strategi for 2015-2017, og den indeholder ingen umiddelbare planer om en Irma-ekspansion i Jylland.

Irma-chef: Sænk momsen på økologi

Irma skal fortælle den gode historie

Irma-chef hilser discountkæders øko-sats velkommen

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier