FødevareWatch

Ét nyhedsbrev i jule- og nytårsdagene

Du kan roligt læne dig tilbage og nyde et krus gløgg og et glas bobler. FødevareWatch holder øje med begivenhederne både herhjemme og i udlandet.

FødevareWatch ændrer praksis for nyhedsbrevene i dagene op til jul og nytår.  Den 22. og 23. december udsender vi dagligt ét nyhedsbrev, der lander i din indbakke ca. 10.30. Vi er tilbage med ét nyhedsbrev den 29., 30., 31. december og 2. januar. I disse dage holder vi dig opdateret på de vigtigste begivenheder i ind- og udland, ligesom vi kigger tilbage på året, der gik. Mandag den 5. januar er vi tilbage for fuld styrke med to nyhedsbreve. Redaktionen ønsker vores læsere en glædelig jul og et godt nytår.

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier