FødevareWatch

Karamelfamilie undgår agenterne

Karamel Kompagniet vil øge sit salg i udlandet, men i modsætning til andre skærer de mellemleddet fra og sælger direkte til forhandlerne. Det handler om personlig kontakt, fortæller medejer.

Carsten og Anna Niberg-Zehngraff driver Karamel Kompagniet fra deres butik i Gudhjem på Bornholm, hvor en del af produktionen også foregår. | Foto: PR/Karamel Kompagniet

Karamel Kompagniet startede for ti år siden, hvor ægteparret Anna og Carsten Niberg-Zehngraff for første gang slog dørene op til deres butik i Gudhjem.

Siden da er produktionen vokset til tæt på tre millioner karameller om året, mens kundelisten tæller mellem 250 og 300 specialforretninger over hele landet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier