FødevareWatch

Netto vinder pris for indsats mod røverier

Discountkæden hyldes af Arbejdsmiljørådet for et program, der hjælper medarbejderne med at håndtere og forebygge vold og røverier.

Foto: Sofia Wraber

Netto har vundet en pris for sin indsats NettoCare, der hjælper medarbejderne med at håndtere og forebygge vold, røveri, tyveri og konflikter.

Prisen uddeles af Arbejdsmiljørådet, og discountkæden har vundet i kategorien bedste psykiske arbejdsmiljø.

I sin begrundelse fremhæver dommerkomiteen, at butikskæden har "mindsket udbyttet fra røverierne markant” og samtidig ”opnået varige resultater med forbedring af det psykiske arbejdsmiljø”.

Kædedirektør Brian Seemann Broe glæder sig over anerkendelsen, der blev givet ved et arrangement på Crowne Plaza i torsdags.

”Vi ved, hvor stor en påvirkning det har på den enkelte medarbejder at blive udsat for en voldsom hændelse, så det er utrolig vigtigt at være klædt ordentligt på til at håndtere disse episoder,” siger han.

Foruden Netto vandt ISS Food Hygiene også en pris for bedste forebyggelse af arbejdsulykker.

"Nathandel handler ikke om leverpostej og mælk"

Nu holder Netto åbent døgnet rundt

Netto-chef: Ingen plads til Meyer i vores butikker

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier