FødevareWatch

Silicon Valley vil fremstille fremtidens mad

Først var det it, dernæst var det biotech, og nu vil de kloge mennesker i Silicon Valley opfinde fremtidens mad. Nørderne er gået i køkkenet, og investorerne er tilsyneladende med.

Foto: Colourbox

Bøffer, der smager af oksekød men som er fremstillet udelukkende og mayonnaise fremstillet helt uden æg. Der udforskes og opfindes på livet løs i de mange virksomheder i Redwood City i Silicon Valley, hvor store it- og internetvirksomheder som Apple, Hewlett-Packard, Google og eBay tidligere er blevet etableret og holder til.

Financial Times har været på reportagetur til dalen, hvor man blandt andet arbejder benhårdt på at finde erstatninger for det kød, som i de kommende år forventes at blive en efterspurgt mangelvare, verdens befolkningstilvækst taget i betragtning. I virksomheden Impossible Foods arbejder man med at lave bøf som udelukkende består af grøntsager.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier