Stor skepsis over prisregn i fødevarebranchen

Der er aldrig blevet uddelt flere priser i fødevarebranchen, men flere eksperter stiller spørgsmålstegn ved formålet med de mange kåringer.
Tilskuere til prisoverrækkelsen ved dette års World Beverage Innovation Awards. | Foto: PR/NuernbergMesse/Frank Boxler
Tilskuere til prisoverrækkelsen ved dette års World Beverage Innovation Awards. | Foto: PR/NuernbergMesse/Frank Boxler
AF MAZ PLECHINGER & NIKLAS KRIGSLUND

Det vrimler med priser i fødevarebranchen, hvor virksomheder bliver hædret for alt fra bæredygtighed til bedste etniske færdigret, og der går sjældent en måned, uden en kåring finder sted.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg