FødevareWatch

Ny kantineforretning vil udfordre branchen

Servicekoncernen Forenede er nu ude med den nye kantinesatsning Kokkenes Køkken, der skal tage kampen op mod konkurrenter som Meyers Køkken og Eurest.

Foto: Ole Lind/Polfoto/Arkiv

Meyers Kantiner har fået en ny udfordrer.

I hvert fald hvis det står til det nyetablerede Kokkenes Køkken, en del af servicekoncernen Forenede, der går efter at omsætte for en halv mia. kr. inden for de næste fem år.

Det skriver Børsen.

"Sendefladen på tv er fyldt med madprogrammer, og vi interesserer os for økologi og kvaliteten, fremstillingen og oprindelse af råvarerne, når vi køber ind. Og vi går på aftenkurser i finere madlavning. Men vi har ikke men fokus på vores frokost på arbejdspladsen. Det vil vi gerne ændre markant," siger driftsdirektør Rune Serigstad til avisen.

Kokkenes Køkken skal udfordre aktører i markedet som Meyers Køkken, Eurest, Wil, Cheval Blanc, Fazer og Amica.

Claus Meyer: Vi har stor tillid til forbrugerne

Løgismose og Meyers skaber milliardforretning

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier