FødevareWatch

Regionsrådsformand foreslår smagspaneler på hospitaler

Leverandører og køkkenledelser på Region Hovedstadens hospitaler kan se frem til at få deres fødevarer testet af et smagspanel - hvis det står til regionsrådsformanden.

Foto: Ole Lind/Polfoto/Arkiv

Leverandører af føde- og drikkevarer til hospitaler og psykiatriske centre i Region Hovedstaden kan sammen med køkkenledelser godt forberede sig på, at et nyt smagspanel kommer til at teste den mad, som de leverer eller forbereder. I hvert fald, hvis regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) gør alvor af nogle tanker, som hun i dag har luftet.

Tanken om et såkaldt smagspanel kommer i kølvandet på en ny madundersøgelse på Region Hovedstadens hospitaler og psykiatriske centre. Undersøgelsen fortæller om patienternes oplevelse med den mad, der bliver serveret under indlæggelse. 82 procent af de adspurgte patienter er tilfredse med oplevelsen med maden, som de kalder god eller virkelig god.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier