FødevareWatch

Cateringfirma skar madspild med 10 ton

En østjysk cateringvirksomhed arbejder aktivt med at nedbringe sit madspild, hvilket giver store besparelser hver måned. Men der er stadig plads til forbedringer, fortæller direktør.

Foto: Marius Nyheim/Ritzau Finans

10 ton mindre spild og en besparelse på 50.000 kr. hver måned.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier