FødevareWatch

Burger King overgår forventningerne

Mens fastfood-frontløberen McDonald’s er presset på hjemmemarkedet, så buldrer den amerikanske rival Burger King fortsat derudaf.

Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/POLFOTO/arkiv

Den amerikanske fastfood-kæmpe Burger King overgår analytikernes forventninger til salget i Nordamerika i årets tredje kvartal.

Det skriver Bloomberg.

Salget i USA og Canada i restauranter, som har været åbne i mere end et år, steg i kvartalet med 3,6 pct., mens konsensus blandt analytikerne lå på en stigning på 2,5 pct., skriver erhvervsmediet. Til sammenligning viste konkurrenten McDonald’s’ nyligt aflagte kvartalsregnskab en nedgang på 3,3 i omsætningen på hjemmemarkedet.

Til trods for fremgangen i USA stiger omsætningen på globalt plan dog noget mindre, end analytikerne havde forventet. Burger King omsatte i alt for 278,9 mio. dollars i kvartalet, hvilket var en fremgang på 1,4 pct. i forhold til tredje kvartal 2013. Analytikerestimaterne pegede på en omsætning på 280 mio. dollars.

Samtidig udviser Burger Kings bundlinje for kvartalet et minus på 23,5 mio. dollars mod et overskud på 68,2 mio. dollars for et år siden. Det var dog i tråd med analytikernes forventninger, skriver Bloomberg.

Det skyldes især en nedgang i salget i Latinamerika, mens salget i både Asien og Europa er øget i perioden.

Burger King udvider i Danmark

McDonald’s vil ændre struktur

Burger King jagter kæmpelån til canadisk opkøb

Burger King bekræfter canadisk opkøb

Er Burger King på vej til at blive canadisk?

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier