FødevareWatch

Lidl holder fast i Skare

Mens Dansk Supermarked har valgt at sige endeligt farvel og tak til Skare Meat Packers efter sagen med salmonella i kødet, ser det helt anderledes ud hos Lidl, der fastholder sit samarbejde med kødkoncernen.

Foto: Gorm Olesen/Polfoto/Arkiv

Kødkoncernen Skare Meat Packers oplever for tiden ganske forskellige reaktioner fra sine kunder i detailhandlen i kølvandet på salmonella-sagen, der brød ud sidst i september.

Mens Dansk Supermarked har valgt endeligt at suspendere sit samarbejde med kødkoncernen, vælger Lidl at fortsætte med Skare.

”Vi arbejder fortsat med Skare Meat Packers og har gjort det igennem mange år. Det er en virksomhed med mere end 40 års erfaring i branchen, og vi har været tilfredse med det samarbejde, vi har haft gennem årene. Vi har derfor valgt ikke at stoppe samarbejdet på baggrund af den omtalte sag, men har i dialogen med Skare naturligvis gjort det klart, at vi ikke vil acceptere flere lignende sager,” skriver Rikke Brandes, kommunikationschef i Lidl Danmark, i en e-mail til FødevareWatch.

Hun fortsætter:

”I Lidl vægter vi fødevaresikkerhed meget højt, og derfor er det også en meget afgørende faktor for vores fortsatte samarbejde med Skare, at virksomheden i starten af september 2014 både blev IFS og BRC certificeret på højeste niveau. Disse høje certificeringsniveauer sender et klart signal om, at Skare har nået et meget højt niveau for at sikre kvaliteten og fødevaresikkerheden.”

FødevareWatch erfarer desuden, at Aldi har suspenderet sit samarbejde med Skare Meat Packers fuldstændigt, og at det ikke vides, om det er muligt at genoptage det.

Dansk Supermarked afbryder samarbejde med Skare

Tre detailkæder stopper samarbejde med Skare

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier