FødevareWatch

Friland: Ingen kan sige sig fri for MRSA

Frilands direktør frygter pressens historier og eksperternes uenighed mere, end han frygter bakterien selv. Den største bekymring er, hvis forbrugerne begynder at vælge svinekød helt fra, lyder det.

Foto: Joachim Adrian

I et interview med FødevareWatch fortæller Henrik Biilmann, direktør i Danish Crowns datterselskab Friland, der blandt andet sælger økologisk svinekød, om sit syn på MRSA-bakteriens udbredelse samt mediers og eksperters håndtering af den.

Usikkerheden er det, der skræmmer ham mest, fortæller han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier