FødevareWatch

Karen Hækkerup: Et tilbud jeg ikke kunne sige nej til

Den nu tidligere justitsminister kunne ikke sige nej til tilbuddet om at blive ny adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, selvom hun måske havde foretrukket, at det først var kommet op et par år.

Foto: PR/DRG

"Hvis ikke jeg havde sagt ja tak til tilbuddet, så havde der siddet en anden i stillingen om et-to eller tre år, når jeg ville være mere klar til at tage sådan et job, men på den anden side, så tror jeg aldrig, man bliver helt klar til at tage springet," lød den umiddelbare kommentar fra nu afgående justitsminister og kommende adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, da hun lidt over klokken syv talte med DR P1.

Den nye direktør i Landbrug og Fødevarer var i perioden fra 9. august 2013 til 12. december 2013 fødevareminister, og i de få måneder fik hun ifølge eget udsagn et godt indtryk af erhvervet.

"Som fødevareminister blev jeg imponeret af den kreativitet, flid og iværksættertænkning, der er blandt landmænd og fødevareproducenter. Så da Martin Merrild kontaktede mig om at blive administrerende direktør, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle sige ja. Så nu lukker jeg endegyldigt bogen efter 17 år som politiker, og glæder mig ubeskriveligt til at åbne en ny som adm. direktør for Danmarks vigtigste erhverv," udtaler Karen Hækkerup i en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer.

Justitsminister skal være ny direktør i L&F

Dansk landbrug er igen blevet en del af det gode selskab

Formand om Gades afgang: "Situationen var uholdbar"

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier