FødevareWatch

Producenter opretter robot-netværk

Et nyt samarbejde under Teknologisk Institut skal gøre fødevareproducenter bedre til at udnytte ny teknologi til at træffe bedre beslutninger og automatisere produktionen.

Foto: Colourbox/Arkiv

Teknologisk Institut opretter en ny fødevareklynge, der skal lære virksomheder at udnytte mulighederne ved ny teknologi og automatisering.

Det skriver instituttet på sin hjemmeside.

Samarbejdet løber frem til 2016, og målet er at vejlede producenterne om, hvordan de kan bruge data til at træffe bedre beslutninger og benytte robotteknologi til at automatisere produktionen.

"Det kan være vanskeligt for virksomheder alene at vurdere potentialer og gennemskue mulighederne. I klyngen kan du udveksle erfaringer og opbygge kompetencer i samarbejde med andre produktionsvirksomheder, og få brugbar viden på området," skriver instituttet.

Indtil videre tæller klyngen Kims, Danrice, Easy Food og Tenax, men instituttet opfordrer alle interesserede til at kontakte dem.

Eksperter: Big data skiller fårene fra bukkene

Chr. Hansen kom i gang med big data for 1000 kroner

Danish Food Cluster mangler en WhatsApp-historie

 

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier