Aarhus vil etablere en italiensk madklub

Aarhus arbejder på at knytte stærkere bånd med Torino, som er centrum for verdens største fødevareudstilling i oktober.
Sarah Piccioli fra Sicilien serverer italienske specialiteter medbragt fra Italien på Frederiks Allé. | Foto: Ida Munch
Sarah Piccioli fra Sicilien serverer italienske specialiteter medbragt fra Italien på Frederiks Allé. | Foto: Ida Munch
AF HENRIK GRØNVALD

Et tæt dansk-italiensk fødevaresamarbejde kan blive en realitet, hvis Aarhus får held til at knytte et kulturelt og industrielt bånd til den norditalienske by Torino.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også