FødevareWatch

Fusion mellem frostvareselskaber godkendt

De to belgiske producenter af frosne grøntsager og frugt, Ardo og Dujardin Foods, fusionerer.

Ardo og Dujardin Foods melder nu ud, at fusionen af de to er godkendt af konkurrencestyrelserne i de lande, hvor de sælger varer.

Fusionen træder officielt i kraft ved udgangen af 2014. 

I mellemtiden vil Ardo fokusere på strategi og organisation samt på en implementeringsplan, der skal sikre, at fusionen drager flest mulige fordele af de respektive styrker, selskaberne har.

“Vores primære mål for det nye Ardo er fortsat at arbejde på at udvikle os som en succesfuld virksomhed, der investerer i fremtiden. For at kunne opnå det mål er vores ambition at udvide og styrke vores førende position på markedet for friskfrosne grøntsager og frugt yderligere ved hjælp af en dedikeret segment-specifik tilgang til detailhandlen, cateringbranchen og store industrielle kunder,” skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Ardo vil operere med 20 produktions-, pakke- og distributionsenheder i otte europæiske lande, og vil beskæftige omkring 3.800 mennesker.

Ardo kommer til at dyrke, fryse og sælge omkring 805.000 tons frugt og grøntsager på verdensplan med en estimeret konsolideret omsætning på 815 millioner euro.

Dybfrostindustri i frit fald

Dybfrostkoncern under pres

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier