FødevareWatch

Dagrofa fletter fingre med Nemlig.com

Dagligvarekoncernen har sikret sig en kontrakt til et trecifret millionbeløb og bliver fremover eneleverandør til netbutikken.

Foto: POLFOTO

I sidste uge meldte Dagrofa ud, at man nedlægger SuperBest og Eurospar, der bliver omdannet til den norske kæde Meny. Men dagligvarekoncernen, der ejet af NorgesGruppen, er langt fra færdig med at opruste på det danske marked.

Således har Dagrofa indgået en aftale med Nemlig.com om at være eneleverandør til netbutikken, der leverer dagligvarer til døren og havde en omsætningsvækst på 150 pct. i indeværende regnskabsår.  

Det skriver Børsen.

Dagrofa har hidtil leveret omkring 30 pct. af varerne til netbutikken, men skal fremover stå for indkøb af hele lageret med undtagelse af en række luksusvarer fra f.eks. Lagkagehuset og A.C. Perch’s Thehandel.

Jeg tror på, at det vokser, men det er vigtigt at knække koden til, hvordan man får økonomi i det."

Per Thau, adm. direktør, Dagrofa

Kontrakten løber op i et trecifret millionbeløb, og aftalen betyder, at Nemlig.com nu får langt bedre indkøbspriser.

Dagrofa sælger allerede dagligvarer fra SuperBests netbutik, og adm. direktør Per Thau håber på, at samarbejdet kan være med at styrke koncernens position på det nye marked.

”Jeg tror på, at det vokser, men det er vigtigt at knække koden til, hvordan man får økonomi i det. Det har både vi og Nemlig.com nogle gode ideer til,” siger han til Børsen.

Ny detailkæde godt nyt for leverandører

Dagrofa ruster sig til kamp om discountmarkedet

Norsk ejer vil rydde op i detailkoncern 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier