FødevareWatch

Hedegaard Foods: Nu skal salmonella-håndtering revideres

Mistanken om salmonella i pasteuriserede æg fra Hedegaard Foods får et efterspil, fastslår direktøren, der nu vil undersøge, hvor man kan stramme op i håndteringen af bakterien.

Ægkoncernen Hedegaard Foods har konstateret salmonella i en hønsebesætning og har som ekstra sikkerhedsforanstaltning kaldt en række pasteuriserede ægprodukter tilbage, hvor der kan være risiko for salmonella.

Fundet af salmonella i et ellers EU-stemplet salmonellafrit land, får nu direktør i Hedegaard Foods Ivan Noes Jørgensen op ad stolen. Der skal strammes op, konstaterer han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier