FødevareWatch

Dansk Supermarked roder i skraldet for at mindske madspild

I samarbejde med Arla og AP Grønt vil Dansk Supermarked over de kommende to år sætte fokus på at mindske madspild hos både producenter, detailkæder og forbrugere.

Den statslige Grøn Omstillingsfond har givet 1,1 mio. kroner til et samarbejde, Dansk Supermarked, Arla og AP Grønt vil lave om at mindske madspild. Projektet kommer til i alt at løbe i to år, og den samlede udgift vil være på 2,3 mio. kroner.

Fremgangsmåden bliver, at parterne først vil tage udgangspunkt i, hvad forbrugerne egentlig smider ud, og herefter vil de forsøge at skabe løsninger for de 10 produkter, forbrugerne oftest kasserer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier