FødevareWatch

Ny direktør for Arla Danmark

Tomas Pietrangeli bliver den ny direktør for Arla i Danmark; han har bred erfaring fra forbrugsvare-sektoren. Ny chef for Sverige, Danmark og Finland er også udpeget.

Foto: Arla/ PR

Tomas Pietrangeli bliver Arla Foods nye direktør for det danske marked. Han kommer fra et job som Managing Director i Reckitt Benckiser og tiltræder sin nye rolle i Arla i løbet af efteråret.

Det skriver Arla i en pressemeddelelse og henviser til, at Tomas Pietrangeli er 42 år og har bred erfaring fra andre virksomheder med forbrugsvarer, såsom P&G, Gillette og Royal Unibrew.

”Tomas bringer nogle spændende kompetencer med sig i sin nye rolle, som jeg glæder mig til at se ham udfolde og videreføre det synligt solide arbejde som vores danske forretning leverer,” siger Arlas adm. direktør, Peder Tuborgh.

Den tidligere direktør var Peter Giørtz-Carlsen, der er blevet direktør for Arlas britiske forretning. I forbindelse med det stillingsskifte "foretog Arlas koncernledelse en frisk vurdering af den fremtidige ledelsesstruktur for Arlas tre nordiske kernemarkeder – Sverige, Danmark og Finland."

"Således vil Henri de Sauvage, direktør for Arla Sverige, fra 2015 varetage det overordnede ansvar i koncernledelsen for Sverige, Danmark og Finland. Henri de Sauvage har allerede i dag det overordnede ansvar for Arlas finske forretning i koncernledelsen.

I 2013 havde Arla en omsætning i Sverige på ca. 11,6 milliarder DKK, mens den i Danmark nåede ca. 6,6 milliarder DKK, og ca. 2,7 milliarder DKK i Finland, hedder det i meddelelsen.

Ny dansk Arla-chef i Storbritannien

Innovation skal sikre vækst for Arla

Cocio henter Arla-direktør i Saudi Arabien

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier