FødevareWatch

Forsker til virksomheder: Tag jeres egenkontrol alvorligt

Fødevareindustrien skal have større fokus på holdbarhedsdatoer på kødpålæg, mener forsker. DI afventer redegørelse fra minister.

Det aktuelle udbrud af listeria er sporet til Jørn A. Rullepølser. | Foto: Jens Dresling

Fødevareproducenter skal sætte den rigtige holdbarhedsdato på deres kødpålæg, hvis de vil undgå, at flere mennesker bliver syge af listeria. Og hvis de ikke kan finde ud af det, så må de få hjælp.

Sådan lyder opsangen fra Birgit Nørrung, leder for Institut for Veterinær Sygdomsbiologi på Københavns Universitet, der mener, at producenterne bærer ansvaret for det aktuelle smitteudbrud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier