FødevareWatch

Chokolade-fusion er en realitet

Den schweiziske slikproducent Lindt & Sprungli bekræfter, at man har opkøbt sin amerikanske rival Russell Stover.

Foto: HENRIK SCHÜTT

Amerikanske medier rapporterede mandag, at den schweiziske slikproducent Lindt & Sprungli lå i forhandlinger med amerikanske Russell Stover, der laver indpakket chokolade, om en overtagelse til en værdi af 1,5 mia. dollar.

Og nu bekræfter den schweiziske producent af luksus-chokolade på sin hjemmeside, at man har lukket aftalen med Russell Stover. Koncernen holder dog de økonomiske detaljer i den endelige aftale for sig selv.

Ifølge Lindt & Sprungli er opkøbet det største og strategisk vigtigste for selskabet nogensinde, og det vil gøre det fusionerede selskab til den tredjestørste producent af chokolade i Nordamerika. Russell Stover omsætter årligt for ca. 500 mio. dollar.

Chokoladekæde tror på opsving

Mars mærket af færre impulsindkøb

Chokoladeproducent tæt på fordobling af overskud

"Toms risikerer at tabe, hvis de forlader Danmark"

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier