FødevareWatch

Kiwi: "Vi var først med kvaliteten"

I discountkæden Kiwi har man længe brugt kvalitetsfødevarer til at få nye kunder i butikken. I januar startede Kiwi med dyrere oksekød, og strategien udvikler sig hele tiden, siger markedsdirektør.

Foto: Jens Dresling

"Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at vi var trendsættende på området."

Sådan siger Torben Elmgaard, markedsdirektør i discountkæden Kiwi, da FødevareWatch spørger ham til udviklingen med flere kvalitetsfødevarer i discountsektoren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier