FødevareWatch

Kæmpekompensation fjerner forhindring for fusion

Pinnacle Foods er gået med til at annullere en annonceret fusion med Hillshire Brands, som nu har fri hænder til at sige ja til et milliardtilbud fra Tyson Foods. Pinnacle bliver dog fyrsteligt kompenseret.

Foto: Colourbox

I midten af juni sluttede en længere opkøbskamp om den amerikanske fødevarevirksomhed Hillshire Brands, da storkoncernen Tyson Foods overgik sin brasilianske konkurrent JBS SA med et tilbud på 47 mia. kr.

En tidligere annonceret fusion mellem Hillshire og Pinnacle Foods har dog truet med at sætte en stopper for en eventuel aftale med Tyson Foods. Men få dage senere anbefalede bestyrelsen i Hillshire officielt sine aktionærer at stemme imod aftalen med Pinnacle Foods, og nu har Pinnacle Foods selv sagt ja til helt at annullere aftalen. Det skriver Bloomberg.

Til gengæld modtager den ’forsmåede’ part en klækkelig kompensation på hele 163 mio. dollar – ca. 895 mio. kroner – for ulejligheden. Dermed ser det ud til at vejen er endegyldigt banet for Tyson Foods’ opkøb af Hillshire Brands for ca. 47 mia. kroner.

Bestyrelse baner vej for gigantfusion

Gigant vinder opkøbskamp med bud på 47 mia kr

Kødgiganter i indædt budkrig

Verdens største kan forpurre milliardopkøb

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier