FødevareWatch

Knuthenlund vil tilbage til fortiden

I over 200 år har Knuthenlund været udelukkende konventionel markdrift. Nu er det økologiske eksperimentarium i fuld gang med at genoplive gamle traditioner og tilføje forretningsben. 

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Landbruget Knuthenlund som har hjemme på Lolland er i rivende udvikling i disse dage.

Indehaver og 4. generation på stedet Susanne Hovmand-Simonsen og hendes mand Jesper Hovmand arbejder på at bringe gården tilbage til sin storhedstid for flere hundrede år siden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier