FødevareWatch

Toms får rødt kort

Chokoladegiganten Toms har flere gange fået røde smiley’s på grund af kritiske forhold for de ansatte.

Foto: Polfoto

Det er angiveligt ikke altid lutter lagkage at arbejde i slik- og chokoladefabrikken Toms. Avisen.dk har søgt aktindsigt og kan dermed dokumentere, at virksomheden flere gange har fået røde smiley’s for ringe arbejdsforhold for de ansatte.

Sidste gang Toms fik en sådan anmærkning, var da en ansat blev påkørt af en truck, fordi der ikke var klare regler for færden i fabrikkernes gangarealer, skriver Avisen.dk.

Andre gange har det handlet om ansatte der var udsat for farlige maskiner, sundhedsskadeligt lakridsstøv, tunge løft, vrid i ryggen og støj.

"Det er kedelige episoder, som vi ikke har det godt med," siger adm. direktør Viggo Rasmussen til netmediet og fortsætter:

"Vi investerer 600.000 kroner i nye reoler. Vi vil derudover lave en bedre udsugning, så vores medarbejdere ikke indånder lakridsstøv, og vi vil investere i forskellige løftemaskiner, så medarbejderne ikke skal lave tunge løft."

Fyret Toms-chef: Jeg vidste, dagen kunne komme

Toms fyrer topchef

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier