FødevareWatch

Flensted skifter ud i toppen

Flensted A/S har sagt farvel til en direktør og to direktionsmedlemmer, og den tyskejede virksomhed skal nu drives videre af en tre mand stor direktion.

Foto: Rune Pedersen

Godt et halvt år efter at Anders Hviid Klinge, Boje Vinding Olesen sammen med Tommy Vinding Olesen, Jesper Mariussen og Leif Østergaard trådte ind i direktionen i den store sydjyske leverandør af snittede grøntsager, Flensted A/S, er der igen udskiftninger i toppen.

I en meddelelse fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen hedder det, at ordførende direktør Anders Hviid Klinge og produktionsdirektør Boje Vinding Olesen forlader direktionsgruppen per. 1. juli 2014, ligesom den mangeårige tidligere direktør Johannes Nielsen forlader Flensted A/S per 30. juni 2014.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier