FødevareWatch

Dagrofa henter ny koncerndirektør

Detailkoncernen har ansat ny økonomidirektør, og dermed er koncernchef Per Thaus ledelsesgruppe nu endelig på plads.

Foto: PR

Senest 1. december tiltræder Dagrofas nye koncernøkonomidirektør, der lige er blevet ansat.

Den sidste post i koncernchef Per Thaus ledelse skal besættes af 46-årige Henrik Christiansen, der udover at skulle have ansvaret for økonomi, også bliver ansvarlig for IT og Butiks- & Ejendomsudvikling.

Henrik Christiansen har tidligere været ansat i TDC, Lundbeck og DT Group. I sidstnævnte virksomhed, der er den største nordiske forhandler af byggemateriale, bestred han positionen som CFO.

"Jeg glæder mig meget til at være en del af holdet, der skal skabe det nye Dagrofa. Det er jo et rigtigt spændende tidspunkt at komme ind i virksomheden på," siger Henrik Christiansen.

Den nyansatte økonomidirektør skal tage over efter Harald Grøndahl, der i en periode har været konstitueret koncernøkonomidirektør. Han arbejder normalt i Dagrofas hovedaktionær NorgesGruppen, og vil vende tilbage til det arbejde, når Henrik Christiansen tiltræder sit nye arbejde.

"Vi er meget glade for at få Henrik Christiansen ombord og håber på snarest muligt at kunne få ham med i det daglige arbejde. Vi har brug for den erfaring Henrik kommer med til at understøtte vores fremtidige strategi," siger Per Thau i en udtalelse.

Også ny kategoridirekør

Tidligere på måneden blev Henning Hansen udnævnt som kategoridirektør i Dagrofa efter i et halvt år at have været konstitueret kategoridirektør.

Henning A. Hansen har været ansat hos Dagrofa siden 2009, og han har bl.a. som kategorigruppechef været med til at opbygge Dagrofas frugt og grønt-afdeling.

Reserve får direktørjob hos Dagrofa

Analyse: Her er dagligvarekædernes vindere og tabere

Det betaler de store fødevareselskaber i løn

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier