FødevareWatch

16 madpriser uddelt i København

En lang række kendte og mindre kendte danske madskribenter og personligheder fik masser af opmærksomhed til årets mad+medier-prisuddeling.

Foto: Stine Kristiansen, Skovdal.dk

For kun anden gang uddeltes mad+medier-priserne fredag aften til de 16 bedste og mest bemærkelsesværdige madskribenter og -personligheder.  Priserne blev uddelt til en prisuddeling, der blev afholdt i Operaen i København.

Vinderne inden for 16 forskellige gastronomiske formidlingsdiscipliner tæller bl.a. værterne Mette Frisk og Christian Bitz og redaktør Stine Skriver for tv-programmet Bitz & Frisk i kategorien Kritisk madjournalistik.

I kategorien Madevent vandt Ayo Rossing fra Københavns Madhus for udstillingen Økoløft 75%.

I kategorien Mad på sociale medier vandt Chili Klaus med det civile navn Claus Pilgaard.

Redaktør for Politikens Spis&Bo, Miriam Zesler vandt i kategorien Redaktion

Kok og kogebogsforfatter Paul Cunningham vandt i kategorien Bøger om mad.

I kategorien madblogging, stod holdet bag Gastromand for anden gang på scenen, de vandt også prisen i 2013.

Og den nye Æresprisen gik til Joachim Hjerl og David Koch Mouritzen, stiftere af kommunikationsbureauet Konvers, for at iværksætte utallige kreative kampagneidéer og deres særlige tæft for eventkommunikation, som det hedder i pressemeddelelsen fra Mad+Medier.

Se den samlede liste over nominerede og vindere af mad+medier-prisen 2014 på madmedier.dk.

”Æteren er tyk af madsnak og aldrig har vores ansvar som madmeningsdannere været mere bydende. Aldrig har kvaliteten af vores kommunikation været højere. Der er masser af udfordringer og mindst lige så meget at fejre. Det gør vi i aften,” udtaler Rasmus Holmgård, der sammen med Marie Sainabou Jeng har stiftet og driver mad+medier, et fagligt netværk for godt 886 madkommunikatører.

De nominerede og vinderne er vurderet af 65 fageksperter i 15 kategorier, og æresprisen blev uddelt af stifterne Marie Sainabou Jeng og Rasmus Holmgård.

Bloggeres firma-samarbejder er en juridisk gråzone

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier