FødevareWatch

Sydfyn samler erhvervets underskov

I weekenden samledes 132 fødevareproducenter og mere end 15.000 besøgende til to dage med madkunst og kultur i Svendborg.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Luften er tæt af røg fra adskillige grills, de små gader er tæt pakkede af svendborgensere, og turister fra resten af Danmark, Italien, Holland og lande så fjerne som Kina.

132 producenter er mødt op til 14. udgave af Kulinarisk Sydfyn, som sætter fokus på kvalitetsfødevarer og FødevareWatch er mødt op sammen med dem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier