FødevareWatch

Tidligere tyggegummigigant tilbage i plus

De tidligere Stimorol-ejere i Bagger-Sørensen & Co øger omsætningen med godt 80 mio. kr. og bundlinjen er efter et par år i det mørkerøde felt hevet med op over nul.

Foto: Casper Dalhoff

Med et regnskabsresultat på 2,7 mio. kr. har virksomheden Bagger-Sørensen & Co, der frem til 2002 stod bag tyggegummiproduktionen Dandy og mærker som V6 og Stimorol, igen kurs mod gode tider. Siden salget, der indbragte Bagger-Sørensen-familien op mod 2,6 mia. kr., har selskabet haft svært at finde det rette ben at stå på, og over de seneste seks år har virksomheden tabt over en halv milliard kroner.

Men med en omsætningsfremgang på 82 mio. kr. i 2013, så der samlet løb 681 mio. kr. gennem økonomimaskinen i det Vejle-baserede selskab, lysner det nu forude.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier