FødevareWatch

Fødevarevirksomhed bruger restauranter til research

Restauranter som Kong Hans Kælder og Falsled Kro anvendes som researchafdelinger i fødevarevirksomheden Løgismose.

Foto: /ritzau/Anders Birch

De fleste forbinder nok researchafdelinger med forskere, it-afdelinger og lange rapportskrivninger. 

Men ikke hos Løgismose. Selskabet bruger sine kendisrestauranter Falsled Kro på Fyn og Kong Hans Kælder i København til udvikling og research, skriver Børsen.

”Det er vores research- og developmentafdelinger for alt det, vi ellers laver. Vores produkter til detailhandlen er ting, som er startet og udviklet i vores restauratre. Det er jo en enorm sund værdikæde at have. Og så giver de endda overskud. Det er jo fantastisk,” siger bestyrelsesformand i Løgismose, Jacob Grønlykke til avisen.

Løgismose ser kæmpe opbrud i dagligvarehandel

Løgismose buldrer frem

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier