FødevareWatch

Her ansættes flest nye fødevarefolk

En omfattende undersøgelse af fødevarevirksomheder i Region Hovedstaden viser, at regionens selskaber ansætter i stor stil i modsætning til resten af landet, hvor beskæftigelsen i branchen er faldende.

Foto: Thomas Fredberg

En ny undersøgelse viser, at beskæftigelsen i Region Hovedstadens fødevarevirksomheder har været inde i en positiv udvikling gennem de seneste 10 år.

Her er beskæftigelsen i erhvervet steget fra godt 13.000 personer til næsten 15.500 personer – en fremgang på næsten 20 pct. Alene siden 2011 er beskæftigelsen steget med ca. 1.500 personer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier