FødevareWatch

Nestlé brygger på en vitamin-cocktail

Nestlés forskningsafdeling er i fuld gang med at udvikle en ny maskine med tilhørende analyseinstrumenter, som skal give forbrugere de næringsstoffer, de har brug forpå en nem og bekvem måde.

Verdens største fødevarekoncern, schweiziske Nestlé, har tjent milliarder på sine berømte Nescafé kaffemaskiner, der kan give forbrugere et skud koffein på en hurtig og nem måde, og nu vil forskere fra selskabets forskningsafdeling tilbyde vigtige mineraler og vitaminer til folk på en lignende måde. Det skriver Bloomberg.

Nestlés Institute of Health Sciences er således ved at udvikle værktøjer til at måle og analysere folks niveau af en lang række vigtige næringsstoffer. Målet er at tilbyde kosttilskud, der er tilpasset den enkelte persons helt specielle behov.

Det skal ske vha. en maskine, der minder om netop de velkendte Nespresso-maskiner, siger forskerne ifølge mediet. Det er dog et scenarie, som ligger årevis ude i fremtiden.

Udviklingsprogrammet for den specielle ’næringsstof-maskine’ og den tilhørende analysemetode går i øvrigt under det slagkraftige navn ’Ironman’.

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier