FødevareWatch

Emballage-duo vil pensionere pizzaæsken

Pizzaæsken er forældet, hvis du spørger makkerparret bag et nyt emballage-koncept, der ifølge iværksætterne er mere miljøvenligt og sundere.

Foto: Tine Hvolby

Emballageselskabet Ehrno fra Herning producerer en række forskellige slags emballager til fødevarer og leverer blandt andet til Arla.

For nogle år siden fik direktør Ole Østergaard ved et tilfælde en ide til en ny slags pizzaemballage lavet af en blanding af polypropylen og polyester. Nu er prototypen udformet, og når man kigger på den nye æske, ligner den mest af alt en rund og helt flad sølvpapirspose. Den er lavet sådan, at man kan stable pizzaerne, materialet er tæt, så der ikke kommer stoffer fra emballagen i maden som er uegnede til at blive spist, og æskerne kan genbruges.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier