FødevareWatch

Danish Crown overvejer nyt lønsystem

Danish Crown kigger nu på alternativer til at skulle forhandle løn med NNF. I stedet overvejer slagterikoncernen fremover at gå direkte til medarbejderne.

I kølvandet på de kuldsejlede forhandlinger mellem NNF og Danish Crown, overvejer sidstnævnte nu om fremtidig lønforhandling kan ske direkte med medarbejderne på slagterierne – i stedet for med fagforeningen NNF. Det skriver Berlingske Business.

”Systemet i dag er meget stift. Vi har derfor allerede luftet ideen om at gå over til et minimallønsystem overfor fagforeningen, da det vil tillade os at forhandle direkte med medarbejderne på hvert slagteri fremover,” siger økonomidirektør i Danish Crown, Preben Sunke og understreger, at et ny lønsystem ikke implementeres fra i morgen men skal aftales med DI først.

Fagforeningen NNF forholder sig positivt over for at forhandle større dele af lønnen lokalt.

NNF: Danish Crown har truet med flere lukninger

”Ingen kan forstå, hvorfor vi skal lukkes”

Sass: Slagteri på Bornholm skal reddes

Landmænd nedskyder slagteri-nødråb

Mere fra FødevareWatch

Royal Unibrew vokser efter "meget stærk" genåbning

Bryggeriet fastholder dermed sine forventninger for 2022, både når det kommer til omsætning og driftsresultat. Især tilskrives bryggeriets evne til at håndtere prisstigninger som en årsagerne til den gode fremgang, der forventes at fortsætte i 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier