Ny direktør på plads i Netto

Dansk Supermarked har udpeget 44-årige Brian Seemann Broe som ny førstemand i detailkæden Netto. Han afløser Jeppe Dahl Jeppesen som dansk landechef.
Foto: Presse/Dansk Supermarked
Foto: Presse/Dansk Supermarked

Discountkæden Netto får ny direktør i form af 44-årige Brian Seemann Broe. Han skal som ny dansk landechef efter sommerferien stå i spidsen for den største danske discountkæde.

Brian Seemann Broe vender tilbage til Dansk Supermarked og Netto med et godt kendskab til skandinavisk dagligvarehandel. Tidligere har han været i alt 19 år i Dansk Supermarked bl.a. som butikschef og distriktschef efterfulgt af en to-årig periode som driftsdirektør i Netto Sverige og fem år som salgsdirektør i Netto Danmark før en afstikker til COOP, hvor han de seneste to år har været salgs- og sortimentsdirektør i SuperBrugsen.

Få FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Nettos direktør Claus Juel-Jensen glæder sig over, at det er muligt at styrke Netto og Dansk Supermarked på en og samme gang.

"Med Brian har vi været i stand til at hente en virkelig stærk direktør tilbage til Netto. Jeg er sikker på, at han kan udvikle Nettos koncept endnu mere og styrke vores profil. Jeppe har gjort et kanon stykke arbejde i Netto og cementeret kæden som den mest velbesøgte og populære i Danmark. Fremover kommer hans evner alle Dansk Supermarkeds kunder til gavn, så det er en god nyhed for koncernen," siger direktør for Netto, Claus Juel-Jensen, i en pressemeddelelse.

Netto-chefen vender tilbage til indkøb

Netto Danmarks nuværende landedirektør Jeppe Dahl Jeppesen vender tilbage til Dansk Supermarkeds indkøbsorganisation, meddeler Dansk Supermarked.

Den 38-årige Jeppe Dahl Jeppesen har gjort lynkarriere i Netto.

Han har været både kædechef for døgnNetto, sortimentsdirektør og senest landedirektør for Netto Danmark, som han kom til i 2010 efter at have været salgs- og marketingchef i Skare Food. Forud for dette var han fem år i Dansk Supermarkeds indkøbsdivision, Commercial, som han nu vender tilbage til som indkøbsdirektør på ferskvarer.

Jeppe Dahl Jeppesen starter ligeledes i sit nye job 1. august.

Dansk Supermarked holder sig fra vækstmarked

Dansk Supermarked starter 2014 i god form

Netto lancerer ny private label-strategi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også