FødevareWatch

Kims' topchef: Problemerne forsvinder ikke

Efter et skuffende årsregnskab for 2013 ser Kims-topchef Kim Munk fremad. Men problemerne forsvinder ikke lige sådan, fastslår han.

Foto: Palle Peter Skov

Det har været et hårdt år for det danske snackklenodie Kims i Søndersø på Fyn. For første gang i fem år er omsætningen faldet, og på den 77,5 mio. kr. store bundlinje er der barberet 11 mio. kr. af siden 2012.

”Vi er ikke helt tilfredse i forhold til udviklingen på vores indtjening, men det har også været et svært år. Det har været et år, hvor vi har oplevet mere intensivering inden for konkurrencen, og hvor vi oplever, at pris for mange interessenter betyder meget mere end at bygge nye produkter og innovationer op,” siger adm. direktør Kim Munk til FødevareWatch og tilføjer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier