FødevareWatch

Fiskeflagskib og DTU udvikler banebrydende software

Mikrobiologiske modeller og ny software, udviklet i et samarbejde mellem DTU  og Royal Greenland, nedbringer saltindhold i fødevarer, uden at det får negativ effekt i forhold til bakterier og holdbarhed. Det styrker både konkurrenceevne og sundhed.

Foto: /ritzau/Joachim Adrian

Et af Danmarks flagskibe i fiskeindustrien, Royal Greenland, er sammen med en topforsker fra DTU Fødevareinstituttet på trapperne med en nyudviklet software, der kan få stor betydning for ikke alene fødevareindustriens konkurrenceevne – men også forbrugernes sundhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier