FødevareWatch

Apoteker skal sælge Arla-produkter

Arla lancerer to typer drikke-yoghurter og en dessert til underernærende syge, svage og ældre.

Mejerikoncernen Arla lancerer nu spcielle mejeriprodukter, der skal sælges gennem landets apoteker. Der er tale om et mejeriprodukt med højt indhold af valleprotein, ” der giver stor næring i små portioner.”

Produktserien, Arla Protino, har mennesker, der er underernærede eller i risiko for at blive det i målgruppen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Arla.

I samme meddelelse oplyser lektor Lars Holm fra Københavns Universitet og Bispebjerg Hospital, at valleprotein ligger helt i top, hvis man vurderer de forskellige proteiners indhold af essentielle aminosyrer i forhold til human ernæring. Han tilføjer:

”Valleproteiner har desuden den egenskab, at de nemt nedbrydes, og at aminosyrerne hurtigt trænger ud i blodbanen. Herfra er aminosyrerne tilgængelige for opbygning af muskler. Således er valleprotein særdeles gunstig inden for få timer, efter det er indtaget og derfor velegnet som ekstra supplement af protein.”

Arla tilbageviser kritik af belgisk fusion

Finsk Arla-rival bygger milliardfabrik

Arlas belgiske fusion er en realitet

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier