FødevareWatch

Fødevarevirksomheder søger inspiration hos studerende

På Aarhus Universitet i Foulum har virksomheder det sidste halve år deltaget i projekter med studerende for at få nye øjne på udfordringerne.

Foto: POLFOTO

Det kan være svært at tænke ud af boksen, når man har arbejdet i den samme virksomhed i en årrække. Derfor har den østjyske rådgivende fond Future Food Innovation arrangeret såkaldte innovationscamps igennem det seneste halve år.

Her kommer fødevarevirksomheder ind og præsenterer deres problemstilling for studerende, som ser på problemerne med friske øjne. Og det er en vindersag for både studerende og fødevarevirksomheder, fortæller Anders Mikkelsen, projektleder i Future Food Innovation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier