FødevareWatch

Nyt fokus på kvalitet i convenience

Det er slut med frysepizzaer, når danskerne skal lave lette aftenmåltider. Vareudbuddet i kiosker og supermarkeder skal nu signalere sundhed og overskud, forklarer forbrugsekspert.

Foto: PR

Efter et årti med nemme frysepizzaer og pølsehorn af hvidt brød har det nye begreb 'semi-convenience' fået tag i danskerne.

Det er et sundere alternativ til det begreb, som mange forbinder med en travl hverdag og de nemme måltider fra supermarkeder og kiosker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier