FødevareWatch

"Europæiske forbrugere forstår ikke E-numre"

Ingrediensvirksomheden Palsgaard ser det som virksomhedens og branchens største udfordring, at særligt europæiske forbrugere værger sig ved fødevarer med E-numre. Løsningen skal være politisk, fastslår bestyrelsesformanden.

Mens E-numre tilsat i fødevarer ofte er naturlige stoffer, er de langt hen ad vejen markeret som kunstige og usunde tilsætningsstoffer i europæiske forbrugeres bevidsthed.

Og det er en stor udfordring for ingrediensbranchen, fastslår bestyrelsesformand i ingrediensvirksomheden Palsgaard A/S, Birger Brix.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier