FødevareWatch

Løgismose har igen solgt skimmel-skyr

Endnu en gang må Løgismose trække skimmelramt skyr tilbage fra supermarkeder over hele landet.

Foto: Joachim Adrian

Det er anden gang på to uger, at det etablerede brand Løgismose, må trække skyr tilbage fra supermarkederne fordi produktet er ramt af skimmel.

Det drejer sig om Levevis skyr i både naturel og vanilje variant, og det er igen fra mejeriet Allested Mejeri i Broby.

Skyren er produceret imellem d. 23. marts og d. 11. april og er solgt i både Føtex, Bilka, Netto og DøgnNetto i hele landet.

Fødevarestyrelsen oplyser i en meddelelse, at der ikke umiddelbart er nogen sundhedsmæssig risiko ved produktet, men at skimmelvæksten gør skyren uegnet til menneskeføde.

FødevareWatch forsøger at indhente en kommentar fra Løgismose. Kvalitetschef Susanne Poulsen henviser til direktør Sten Olsen, som det endnu ikke er lykkedes redaktionen at få kontakt til.

Løgismose finder skimmel i skyren

Rekordoverskud i Thise Mejeri 

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier