FødevareWatch

De har styr på Michelin-stjernerne

Flere end 400 spisesteder i Norden bruger DinnerBooking, så gæsterne slipper for at vente i telefonen. Systemet blev skabt af to brødre i en våd kælder i København.

Foto: Jens Dresling

Brødrene Thygesen er det bedste bevis på, at toprestauranterne i Norden har travlt.

Når madglade mennesker fra hele verden får lyst til at sætte tænderne i Nomas danske myrer, Maaemos norske æg eller ASKs finske fisk, ringer de sjældent og bestiller bord. Det kan ikke svare sig, for der er travlt i køkkenet og trangt i kalenderen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier