FødevareWatch

Købmænd kritiserer detailrapport

De Samvirkende Købmænd mener, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens store rapport om fremtidens detailhandel er "ufuldstændig" og bygger på alt for gamle tal.

Foto: Ole Lind/ JP

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen offentliggjorde i sidste uge en stor rapport om fremtidens detailhandel, hvori det blandt andet anbefales, at planloven liberaliseres til gavn for konkurrencen på området.

Men den konklusion mener adm. direktør i De Samvirkende Købmænd, John Wagner, er helt forkert, og han kalder anbefalingen for en ommer. Han hæfter sig især ved, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med rapporten, der ifølge ham bygger på forældede tal, der ikke er nyere end fra 2012, blander sig i en hed politisk debat for eller imod flere hypermarkeder i Danmark. Og direktøren mener heller ikke, at der tages højde for en række af de problemstillinger, der handler om, hvad mindre butikker tilfører de mindre danske byer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier