Resultatnedgang i kosttilskudsfirma

Jemo-Pharm tjente mindre sidste år, mens moderselskab fik vækst.

Jemo-pharm A/S, der producerer naturlægemidler og kosttilskud, kom ud af 2013 med et lidt lavere resultat en året før – primært i kølvandet på højere udgifter til distribution og administration.

Det fremgår af det nyligt offentliggjorte regnskab for 2013.

Jemo-pharm A/S sælger produkterne under egne varemærker, og kontraktproducerer desuden til en række andre virksomheder i ind- og udland. Egne varemærker sælges via grossister og kan købes på apoteker, i Matas og i helsekostforretninger, oplyser selskabet.

Selskabets bruttofortjeneste landede på 11,8 mio. kr. mod 11 mio. kr. året før, mens resultatet af den primære drift var på 2,4 mio. kr. mod 3,3 mio. kr. året før. Balancen udviser en egenkapital på 9,8 mio. kr.

Fremgang i moderselskab

Selskabet er ejet af The Whole Company A/S, der primært beskæftiger sig med fødevarer. Selskabet er således moderselskabet bag te-producenten Fredsted The og frugtpålæg-producenten Castus.

Resultatopgørelsen i koncernen The Whole Company viser for 2013 et samlet overskud på 8,169 mio. kr. mod 5,291 mio. kr. sidste år. Antallet af ansatte i koncernen er i det forgangne år vokset fra 88 til 92 ansatte.

Omkring halvdelen af forretningen i den Solrød Strand-baserede koncern stammer fra produktionen af frugtprodukter i Køge-virksomheden Castus, hvor man også producerer eddikeprodukter under varemærket Heidelberg.

The Whole Company lander bedste resultat siden 2005

Castus fordobler overskuddet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Photo: Lars Skaaning

Fortsat umuligt at spore Skares gamle kød

For abonnenter

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne