FødevareWatch

Kyllingekød med salmonella-risiko solgt i hele landet

Fjerkrævirksomhed tilbagekalder kyllingekød.

Lørdag advarer Fødevarestyrelsen mod et større parti kyllingekød på grund af fare for salmonella.

 

Fødevarestyrelsen advarer lørdag mod et stort parti kyllingekød på grund af fare for salmonella. Kødet er solgt i dagligvarebutikker over hele landet samt til catering, oplyser Fødevarestyrelsen på dens hjemmeside.

Tilbagetrækningen omfatter både hele kyllinger, hakket kyllingekød, forskellige udskæringer og andre produkter, lyder det. Der er på nuværende tidspunkt ikke oplysninger om hvilke holdbarhedsdatoer, der står på produkterne, men alle produkter er mærket med produktionsdato også.

Det er HKScan, der kalder kødet tilbage, tidligere hed virksomheden Rose Poultry.

Hvis man ikke gennemsteger eller koger kødet, kan man risikere at blive smittet med salmonella. Symptomerne ved en salmonellainfektion kan blandt andet være diarré, kvalme, mavesmerter, opkast og feber. Forbrugerstyrelsen anbefaler, at forbrugerne kasserer produkterne eller leverer dem tilbage til butikken, hvor de er købt.

WP Kød: Salmonella-sag får næppe konsekvenser 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier